https://perfectcasabg.com


Търси
menu

Замяна
- В случаите, когато размерът на поръчания продукт от онлайн магазин PerfectCasa не съответства, то клиентът може да го замени в 14-дневен срок с представяне на касовата бележка (или друго доказателство за закупуване), при условие, че върнатият продукт е в отличен първоначален търговски вид, не е ползван, носи оригиналните си етикети и опаковка и не е замърсен.
- Всички въпроси, свързани с подмяната и цените на продуктите, могат да бъдат уточнени с нашите консултанти, с които можете да се свържете на посочените телефони или на имейл perfectcasavt@gmail.com .
- В случаите, когато клиентът желае да подмени закупения продукт за по-скъп, то той може да доплати разликата в цената чрез наложен платеж, при доставянето на новия продукт от куриера.
- При подмяна продуктите трябва да бъдат обезопасени по време на транспортирането им обратно. Опаковайте внимателно продуктите, които искате за замените, за да ги предпазите по време на транспортирането им! Когато продуктите са се повредили по време на транспорта - те ще бъдат върнати на клиента за негова сметка.
- Всички транспортни разходи за куриерски услуги при подмяна на закупени продукти от онлайн магазин PerfectCasa са за сметка на купувача.

Рекламация
- На рекламация не подлежат стоки, за които клиента е бил предварително предупреден за несъответствие, както и за стоки, за които не са спазени условията на експлоатация посочени на опаковката от производителя. Не могат да бъдат върнати артикули по индивидуална поръчка с размери, подадени от клиента, отговорността за подадените размери е на клиента.
- Няма право на рекламация лице, което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основния платец по нея. В случай на видим дефект или несъответствие на стоката, в момента на получаването, третата страна може да я откаже или да я вземе на своя отговорност. В случай ,че приеме такава пратка и не предяви своите претенции пред куриера клиентът губи правото си на рекламация.
- Клиентите на онлайн магазин PerfectCasa могат в 14-дневен срок от датата на получаване, с представяне на касовата бележка (или друго доказателство за закупуване), да върнат закупена стока, при условие, че върнатият продукт е в отличен първоначален търговски вид, не е ползван, носи оригиналните си етикети и опаковка i не е замърсен. Необходимо е да попълнят формуляра за рекламация ТУК.
- Ако стоката е повредена, се запазва правото за отказ от замяна, съгласно предвидените от закона инструкции и права за връщане на стоки.
- Разходите за куриерски услуги на върнати стоки са за сметка на клиента.
- При рекламация се възстановява стойността на изпратените продукти, като разходите по изпращането на първата заявка се преизчисляват и от подлежащата на връщане сума се приспадат съответните разходи за куриерски услуги.
- След приемане на върната стока (за което клиентът ще бъде уведомен по телефон или e-mail), дължимата сума ще бъде възстановена в 15-дневен срок.
- Сумата ще бъде възстановена чрез превод по банкова сметка посочена от клиента (IBAN и титуляр на сметката).
- Когато при връщане на продукти за рекламация, поради неподходящо опаковане, стоките са били повредени при транспортирането, същите продукти ще бъдат изпратени на клиента за негова сметка. В тази връзка, бихме искали да Ви помолим да опаковате продуктите внимателно!
- Имайте предвид, че съгласно посочената тук информация, няма да бъдат приемани пратки, върнати чрез Български пощи или с наложен платеж!
- Онлайн магазин PerfectCasa предоставя на Клиента и стандартния формуляр за упражняване правото на отказ съгласно приложение № 6 от ЗЗП